skolica logo

Google play

Premium Školica oglasi

Nudim pomoć u izradi PowerPoint prezentacija  na području cijele Hrvatske. Dogovor online. Cijena ovisi o broju slajdova i složenosti izrade prezentac

Oglasnik za zamjenu školskih knjiga i instrukcije

📚 Školske knjige su skupi saveznici obrazovanja, ali ne morate više brinuti o tome! Uskoro dolazi naš potpuno novi Oglasnik za Zamjenu Školskih Knjiga koji će vam omogućiti jednostavno razmjenu i nabavku udžbenika po povoljnim cijenama. Ovo je idealna prilika da nabavite udžbenike za nadolazeću školsku godinu bez nepotrebnog opterećenja proračuna.

📖 Ponuda instrukcija za osnovnu i srednju školu!
Ako ste u potrazi za stručnim i predanim instruktorima koji će vašem djetetu pružiti dodatnu podršku u školskom gradivu, na pravom ste mjestu. Naš Oglasnik vam omogućava da pronađete kvalificirane osobe koje pružaju instrukcije iz različitih predmeta. Bez obzira treba li vašem učeniku pomoć iz matematike, jezika, znanosti ili bilo kojeg drugog predmeta, tu su stručnjaci koji će mu olakšati razumijevanje gradiva.

👩‍🏫 Dajete instrukcije?
Podijelite svoje znanje! Ako ste stručnjak u određenom području i želite podučavati druge, naš Oglasnik vam pruža priliku da se povežete s učenicima koji traže dodatnu nastavu. Podijelite svoje znanje i iskustvo te doprinesite obrazovanju budućih generacija.

📢 Kako se pridružiti?
Oglasnik će uskoro biti dostupan za sve korisnike. Jednostavno se registrirajte, stvorite svoj profil, pregledavajte ponude i potražnje te ostvarite kontakte s osobama i tvrtkama koje vam odgovaraju.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za olakšanu nabavku školskih knjiga i pronalaženje najboljih instruktora za dodatnu edukaciju. Pratite nas kako biste saznali više o lansiranju 🚀 Oglasnika i budite spremni za novu školsku godinu!