skolica logo

Google play

 

Premium Školica oglasi

Nudim pomoć u izradi PowerPoint prezentacija iz gradiva osnovne škole na području cijele Hrvatske. Dogovor online. Cijena ovisi o broju slajdova i slo

Uvjeti korištenja i pravne napomene - Korištenje kolačića - Politika privatnosti

Uvjeti korištenja i pravne napomene

Skolica.net je internetska stranica otvorenog nekomercijalnog sadržaja koja podržava procese podučavanja i učenja.  Funkcionira na temelju volonterske suradnje pojedinaca i skupina pojedinaca. Skolicu.net razvija i održava Domidona informacijske tehnologije d.o.o. iz Zagreba. Korištenje Skolice.net i bilo kojeg njenog sadržaja  je besplatno u obrazovne svrhe.

Molimo shvatite da nijedan podatak koji ovdje pronađete nije nužno provjeren od strane stručne odgovorne osobe, niti ovdjeprisutni mogu osigurati potpunu, točnu ili pouzdanu informaciju. To ne znači da putem Skolice.net nećete pribaviti i naučiti vrijednu i točnu informaciju, naprotiv, najčešće hoćete. Međutim, Skolica.net ne može jamčiti 100% valjanost svih podataka.

Autorska prava i zlouporaba

Odgovarajući autori su odgovorni za sadržaj modula za učenje koji su izrađeni i objavljeni pomoću stranice Skolica.net. Skolica.net može se koristiti samo za stvaranje i objavljivanje sadržaja ako se ne krše prava (npr. Autorska prava) trećih osoba.

Kao operator ove web stranice, nije moguće provjeriti zakonitost sadržaja koji su kreirali i objavljivali treće strane na Skolica.net  prije objavljivanja. Skolica.net stoga ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj pojedinih modula za učenje. Ako pronađete neprikladan sadržaj koji je na bilo koji način protuzakonit, klevetnički, seksualno uznemiruje, krši autorska prava itd., Prijavite nam to kako bismo mogli ukloniti post ako je potrebno.

Jamstvo i odricanje od odgovornosti

Usluge Skolice.net pružaju se bez jamstva bilo koje vrste. Ne daju se jamstva za dostupnost, pouzdanost, potpunost ili sigurnost usluge. Skolica.net u potpunosti se odriče bilo kakve odgovornosti u svezi korištenja stranice Skolica.net.

Mjerodavno pravo i mjesto nadležnosti

Za sve sporove koji se ne mogu riješiti mirnim putem između Skolice.net i Korisnika nadležan je sud u Zagrebu. Na odnose ugovornih strana koji nisu definirani ovim uvjetima primjenjuju se pravno pozitivni propisi Republike Hrvatske.

Korištenje kolačića

Možete posjetiti našu internetsku stranicu i koristiti postojeće module učenja bez potrebe za pružanjem osobnih podataka. Podatke za pristup (npr. IP adresu, datum i vrijeme pristupa, naziv datoteke kojoj pristupate) prikupljamo korištenjem kolačića (cookies) (n.pr., mali komadići texta koje naš server pohranjuje na čvrsti disk vašeg računala). Kolačiće koristimo kako bi pohranili vaše postavke, informacije koje koristite za prijavu ako na stranici postoji ta mogućnost, za pružanje personaliziranog iskustva i za analizu korištenja sadržaja stranice. Kolačići mogu također pohranjivati informacije koje vam mogu otkriti identitet koje ste sami prethodno unijeli na nekom dijelu stranice kako ne bi svaki put iznova morali unositi iste informacije. Kolačići se neće spremati na vaš čvrsti disk ako ih odbijete putem gumba “Odbijam kolačiće” koji se nalazi na ovoj web stranici u obavijesti o korištenju kolačića. Isključivanjem i odbijanjem pohrane kolačića izgubiti ćete dio funkcionalnosti ove internet stranice.

Politika privatnosti

Skolica.net obvezuje se poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih internetskih stranica. O posjetiteljima se neće prikupljati nikakvi osobni podaci osim u slučajevima ako ih posjetitelj dobrovoljno dostavi. U slučajevima kad je poznat indentitet posjetitelja/pošiljatelja, njegovi će se podaci koristiti samo u svrhu zbog koje ih je pošiljatelj poslao. Skolica.net obvezuje se da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj osobi odnosno strani bez izričitoga pristanka korisnika Korisnici mogu uputiti sva pitanja o načinu korištenja osobnih podataka kao i zahtjev za brisanje svojih osobnih podataka putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.